Col·laboradors

Si vols saber més informació de cada col·laborador, clica sobre la web o el logotip de cada un.

  DENOMINACIÓ D'ORIGEN PLA DE BAGES

El Pla de Bages és una zona privilegiada, situada enmig de formacions muntanyoses mítiques com Montserrat i la Serra de Castelltallat, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac o el massís de Montcau. Amb importants centres turístico-culturals com el monestir de Sant Benet de Bages, les mines de sal de Cardona, la cova de Sant Ignasi a Manresa o el recorregut de la Sèquia, la comarca presenta una atractiva oferta en constant expansió, tant a nivell lúdic i cultural com gastronòmic.
Els cellers de la DO Pla de Bages ofereixen visites guiades, tastos de vins i activitats per enriquir la cultura del vi.
www.dopladebages.com

  PORC RAL D'AVINYÓ

Des d’Avinyó hem aconseguit recuperar una raça rústica de porc, poc coneguda a casa nostra però molt apreciada en altres indrets ja des del segle XVIII.

Els porcs Ral reben un acurat maneig, una alimentació natural a base de cereals i una criança lenta i sense presses. Només així podem oferir-li una veritable joia, una carn de porc amb el sabor autèntic i la màxima tendresa.
www.avinyo.net

  OLLER DEL MAS

El Castell medieval Oller del Mas, originari del segle X, t’obre les portes per visitar i viure en primera persona el projecte vinícola que s’hi du a terme. Envoltat per una finca de més de 600ha de cultius i sota l’atenta mirada de la venerada montanya de Montserrat, s'hi elaboren grans vins, a més d'oli, vermut i cervesa. 60ha de vinya ecològica certificada són el punt de partida per obtenir uns vins d’alta qualitat, com l'Especial Pîcapoll (anyada 2015), guardonat millor vi de Catalunya 2018, o l'Arnau Oller, catalogat com a Vi de Finca.

Però a més d'un castell medieval, d’unes vinyes i d'un celler extraordinari, hi trobareu un restaurant amb cuina típica de la comarca i una zona esportiva, amb piscina, camp de futbol i voleibol, pistes de pàdel i un camp de golf Pitch and Putt de 18 forats. I en projecte, un eco-hotel.
www.ollerdelmas.com

  ABADAL

Abadal va néixer amb el compromís d’expressar amb els seus vins la singularitat d’una terra. És l'aposta per un territori, com a camí de diferenciació i identitat. La fusió de coneixements clàssics amb l’obertura als conceptes procedents del nou món vinícola defineix l’estil Abadal.
www.abadal.net

  BAGESTERRADEVINS

Cellers, vinyes, gastronomia, cultura, patrimoni...el Bages ens ofereix una experiència única pels qui vulguin viure bons moments amb la companyia de bons vins i una història vitivinícola espectacular. Bagesterradevins recull totes aquestes experiències en un portal on hi trobaràs informació, inspiració i moltes opcions per passar un dia memorable al Bages.
www.bagesterradevins.cat

  CAFÈS DEL BAGES

Una família de torradors amb un ofici, una passió i una tradició per gaudir del cafè en tots els àmbits.
Els llargs anys d’experiència en el món del cafè, han fet que en l’actualitat tinguem contactes i amistat amb nombrosos productors de cafè d’arreu del món, finques seleccionades pel seu cultiu, preparació i característiques més adients a les nostres exigències. Importem d’ultramar des de països productors d’arreu del món cafès frescos en el millor moment de la seva collita.
www.cafesdelbages.com

  FORN DE CABRIANES

Els establiments Forn de Cabrianes t'obren les portes cada matí per oferir-te una gran varietat de productes de primera qualitat. Tota mena de pans fets del dia, des dels més clàssics als més originals, amb diferents ingredients i receptes, per descobrir-ho tot sobre el pa. I juntament amb això, molts altres articles d'alimentació especialment escollits: pastes de forner, pastisseria, rebosteria, servei de càtering, articles de selecció... I ara, perquè encara ho tinguis més a prop, també des d'Internet.
Forn de Cabrianes combina la millor tradició de tres generacions de forners. Una tradició iniciada a la població de Cabrianes l'any 1933 per la família Abadal i que arriba als nostres dies amb un enfocament innovador per tal d'adaptar-se als gustos i costums actuals.
Primer forn a Cabrianes, des de 1933.
www.forndecabrianes.com/